<- naar programmatie

Niets is wat het lijkt ... revisited, het is wat het is

(Niets is wat het lijkt – revisited (NIWHL-R) Recycleert deels een programma dat op Radio Centraal liep tussen 1982 en 1993. Het oorspronkelijke programma ging alle kanten uit: naast pure kolder, nagespeelde situaties, verstorende muziekexperimenten, een soms bizarre kijk op de realiteit van elke dag en een eigenzinnig inspelen op populaire programma’s van bv. de openbare omroep, werden even goed ernstige onderwerpen behandeld. De recyclage bestaat niet alleen uit het heruitzenden van geselecteerd materiaal, maar legt ook verbanden tussen toen en nu en voegt er een lange wekelijkse nieuwsuitzending aan toe die ‘op een subjectieve manier een niet al te objectief overzicht geeft’ van het nieuws van de afgelopen week, met de nodige ironische commentaar.)

Wanneer?

Vrijdag van 13u00 tot 15u00.

Wie?

Met Roger VL.

Wat?

Soms duiken we terug in het verleden en putten we uit programma's van de jaren '80. Soms absurd, soms gewoon lawaaierig, soms melodieus, soms toch ook inspelend op de actualiteit. We kunnen met dit programma echt alle kanten uit.

Nog iets speciaal?

Alleen de laatste vrijdag van de maand worden interviews uitgezonden die werden opgenomen in het kader van het project Holebipioniers van Het Roze Huis, ontstaan uit een idee van Pinkwave het holebiprogramma van Radio Centraal van begin 1995 tot begin 2013.

Info:

Met Roger VL en Hans Borodovski